Netes Játékok » Kaland Játékok » Sonic
8.4 / 10 - 30340

Sonic

Sonic a sündisznó 1991-ben jelent meg előszőr mint Sega klasszikus. Hamar az egyik legnépszerűbb és legismertebb játék karakter lett. Az első megjelenésétől már számos játékban, képregényben, rajzfilmben és még egy játékfilmben is szerepelt. Nagy sebességen játszd végig ezeket a játékok!

Ha rajongója vagy az oldalról nézős platform kalandjátékoknak, akkor szeretni fogod ezt a ingyenes online Flash Sonic játék gyűjteményt. Ha van időd, akkor szerintünk az összes játék megtetszik ebben a kategóriában. Van játékunk minden olyan típusú játékos számára aki szereti a futós, ugrálós és verekedős játékokat. Újrajátszhatod a klasszikust a Ultimate Flash Sonic játékban. Válaszd ki a karaktert, amellyel játszani szeretnél és pörögj végig az összes szinten, miközben megpróbálod összegyűjteni az összes érmét, hogy a lehető legmagasabb pontszámot érd el. Ha eléggé jó vagy, akkor eljuthatsz az utolsó szintig.
Egy kereszt-műfajú játékért próbáld ki a Final Fantasy Sonic X6-t, amely a széria két legnépszerűbb videojáték menetét egyesíti. Megvan a tudásod ahhoz, hogy végigvidd Sonic-ot az egész játékon, csupán egy élettel? Ha elég jó vagy, akkor megfogod ezt tudni csinálni! A Sonic rajongók számára a Sonic Character Creator egy jó választás. Megtervezheted a saját Sonic-odat úgy, ahogy akarod. Ez csupa szórakozás, főleg a kisebb gyerekek számára, akik kattintani és tervezni szeretnének. Az összes Flash alapú Sonic a Sündisznó játékunk jó időtöltést garantál.