Netes Játékok » Verseny Játékok » Sodródj
8 / 10 - 483

Sodródj

Ezek a Sodródások nem a gyenge szívűeknek valók. A rendkívül éles kanyaroknál és a nagy sebességeknél mindig a legjobb formában kell lenned. Megvannak az acél idegek ahhoz, hogy a célba sodródj és, hogy a legjobb drift versenyző legyél?

Emlékszel a Tokyo Drift című filmre? Ha szereted a sodródó autókat és ahogy oldalfaltól oldafalig csúszkálsz különféle helyszíneken, akkor élvezni fogod flash Sodródós játékainkat. Számos különböző jármű közül választhatsz attól függően, melyik játékot kezded el. Mindegyiket ingyenesen játszhatod online, így ha nem tetszik annyira az, amelyiket elkezdted, továbbléphetsz a következőre.
Áldoztunk időt arra, hogy megtaláljuk a legjobb elérhető Sodródós autós játékokat. Néhány a méltán népszerű Fast and Furious sorozaton, míg mások kedvelt platform játékokon (mint a Need for Speed) alapulnak, de tonnányi eredeti, izgalmas és nagyon szórakoztató játékaink is vannak. Bármelyiket is választod, szerintünk élvezni fogod, ahogy drifting készégedet fejlesztheted. Egyike a jelenleg kínált népszerűbb játékainknak a Sodródás 2. Ha ez nem hangzik érdekesen, kipróbálhatod a Fánk Drift-et vagy a Thump-ot. Mindkettő beteljesíti a drifting iránti vágyadat és stílusosan, technikával gyűjthetsz pontokat. A valóságban veszélyes így autót vezetni, de bármelyik, ezen az oldalon található játékkal kielégíthetd a sebesség iránti vágyadat, és trükköket hajthatsz végre.