Netes Játékok » Iskolás Játékok » Shrek
7.9 / 10 - 3310

Shrek

Gyere ide játszani ezzel a barátságos zöld óriással! Ezek a játékok mind eredetiek és mások, de mindegyik egy karakter köré épül: Shrek! Van Shrek memória, Shrek kifestőkönyv, Shrek puzzle és még sok más!

Megvannak a legjobb Flash Shrek videojátékok, amiket online és díjmentesen játszhatsz. Ebben a kategóriában van valami minden játékos számára. Akár a puzzle játékok tetszenek vagy valami egy kis akcióval és kalanddal, biztos lesz valami, aminek a rajzfilm az alapja. Visszabeszélt a szamár? Ha valami egyszerűt keresel, amit a kisgyerekek szeretnek játszani, akkor nézd meg a Shrek Készíts Színeket-t, ami egy kifestőkönyv, amely segítségével a gyerekek megalkothatják mesterművüket, anélkül, hogy összefestenének mindent. A főszereplőtől a szamáron át egészen a hercegnőig, mindenki számára van egy kifesteni való oldal.

Egy másik fantasztikus online játszható Shrek Flash játék a Shrek Böfög. Ez a durva humorú játék a büfögés körül forog. Megtudod böfögtetni Shrekket a legtöbb pontért? Nem mindenki fogja élvezni, de sokam fognak mosolyogni játszás közben. Ha egy kis sport akcióra vágysz, akkor próbáld ki a Shrek Shreds-et. Ebben a videojátékban gördeszka trükköket kell véghez vinned. A Shrek filmek témáját idézve ez a játék garantálni fogja az órákon tartó szórakozást. A legjobb az egészben, hogy ezt vagy bármelyik más Shrek játékot ingyen játszhatod nálunk.