Netes Játékok » Asztali Játékok » Sakk Játékok
8.5 / 10 - 10657

Sakk Játékok

Okosabb vagy és jobb a stratégiád mint az ellenfelednek? Feszítsd az eszedet a határokig ezekben a kihívós sakk játékokban. Járj túl az ellenfeled eszén és te lehetsz a következő Bobby Fischer!

A sakk egy klasszikus stratégiai játék, amelyet még mindig sokat játszanak, különösen online. Ingyenesen játszható flash Sakkjátékaink gyűjteményének segítségével felfrissítheted a játékhoz szükséges készségeidet, és gyakorolhatsz, hogy bajnokká válj. Akár a számítógép ellen játszol, akár valamelyik többjátékos sakkjátékunkat választod, jó játékban veszel részt, amikor csak akarod. A legjobb az benne, hogy ezeket az flash játékokat ingyen játszhatod online.

Bár a sakk kicsit egyszerű játéknak tűnhet néhány ember számára, valójában nagyon sok stratégiát kell használnod annak érdekében, hogy győzedelmeskedj. A mi ingyenes online flash Sakkjátékainkkal minden gyakorlatot megszerezhetsz ahhoz, hogy sakkmesterré válj. Minél többet játszol, annál jobb leszel. Ha kihívás elé akarod állítani az agyad, ez egy nagyszerű mód rá. Kedven Sakk videojátékaink közé tartozik a Multiplayer Chess, a Flash Sakk 3 és a Flash Sakk 2. Szerintünk mindegyiket szórakoztatónak fogod taláni. És ha nem, nagyon sok egyéb lehetőséget ajánlunk. Ha flash sakkjátékokról van szó, nálunk megvan, amit csak szeretnél, és még egy kicsivel több is. Bástya üti a királynőt. Sakk-matt!