Netes Játékok » Sport Játékok » Téli Játékok » Síelni
8.6 / 10 - 4065

Síelni

Mért is várnál az első hóra még felkötöd a síléceket? Gyere játssz a sí játékainkkal itt. Lecsúszás, ugrások, trükkök és szlalom, ezt mind megtalálhatod itt. Ezek a játékok elszórakoztatnak egész télen!

Amikor a legjobb Flash síelős játékokra kerül a sor, akkor megvan mindenünk amire szükséged van. Az összes játékunkat ingyenesen játszhatod online, bármikor amikor csak van egy kis szabadidőd. Tetszeni fognak ezek a játékok, ha szereted a lejtőn való lecsúszás izgalmát, miközben megpróbálod kikerülni az akadályokat. A Sí Ugrás 2 játékot különösen szeretjük a sok laza mutatvány és ugrás végett, amiket megcsinálhatsz a rámpán. Egy csöpp gyakorlásra szükséged lesz, de az irányítást könnyű elsajátítani. Rövid időn belül a síléceddel a levegőben fogsz repülni.
Egy másik flash síelő-trükkös játék a Sí Trükkök. Ebben a játékban a trükkök különböző tényezőire kell odafigyelned, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsd össze. Nembaj, hogyha nem éred el a legmagasabb pontszámot, így is jót szórakozhatsz ezzel az online játszható síugrásos videojátékkal. Síelős mini-játékok gyűjteményéért nézd meg a Síelés Keresztül az vidéken . Ez a játék valóban mindenki számára tartogat valamit. Nem számít, hogy melyik mini-játékot kedveled a legjobban, így is sok időt fogsz eltölteni a legmagasabb pontszám elérésével.