Netes Játékok » Asztali Játékok » Rulett
8.6 / 10 - 2553

Rulett

A Rulett egy kaszinó játék aminek a névadója egy francia szó ami kis kereket jelent. Ebben a játékban, a játékosok választhatnak, hogy mire fognak: egy számra vagy több számra, a piros vagy fekete színekre, vagy hogy a szám páros vagy páratlan lesz. Gyakorold a játék itt, mielőtt elmész elkölteni az összes pénzedet a kaszinóban!

Az online rulett Flash játékaink megadják a kaszinó izgalmát anélkül, hogy el kéne menned a számítógéptől. A klasszikus játék sok különböző variációját találhatod itt meg. A legjobb az egészben, hogy a rulett videojátékainkat ingyen játszhatod, online. Néhányban csak egyszerű a grafika, de a maradéktól tuti legyökerezel. A Grand Roulette-ben meg kell tenned a téteket, mielőtt elfordul a kerék. Nem lehet téteket rakni, amikor már forog a kerék. Reménykedj, hogy nyersz egy kis virtuális pénzt, hogy továbbjátszhass. Ha ügyesen teszed meg a téteket akkor jól is kijöhetsz a végén.

Egy másik nagyszerű online Flash rulett játék a Casino Roulette. Ennek a grafikája remek és nagyon addiktív is, ha egyszer elkezded játszani. Amikor a rulett kerék elkezd forogni, sose tudod, hogy hol áll meg. Ha egy csöppet másat szeretnél játszani, akkor próbáld ki a Monopoly Roulette-et, ami a klasszikus társasjáték és a rulett kerék keveréke. Kiélvezheted a tétek rakásának összes izgalmát, miközben játszod ezt a fantasztikus társasjátékot. Bankot tudsz robbantani és hazavinni az összes virtuális pénzt?