Netes Játékok » Mászkálós Játékok » Rakd ki és fuss
8.1 / 10 - 19

Rakd ki és fuss

Ha szereted az akciós fejtörő játékokat, akkor jó helyen jár! A változatosság ezekben a játékokban hatalmas. Végül, de nem utolsósorban, ezek a játékok mind nagyon nehezek! Szóval, mire vársz?

A Flash puzzle és futás játékaink kombinálják a két nagy játék stílust a nagyobb szórakozásért és izgalomért. Ha szereted végiggondolni az utadat a játékon, de a kis akciótól és kalandtól se ijedsz meg, akkor szinte biztos, hogy szeretni fogod az ingyenes online játékokat ebben a kategóriában. A Glomb Tengere játékban egy küldetésben résztvevő hal vagy. Mint piranja, megharaphatod a többi halakat, de ez nem az egyedüli módja a szintek leküzdésének. Néhányban az agyadra is szükség lesz a rejtvények megoldásához, hogy eljuthass a végéig. Ez a játék kihívást jelent!
HeirHeir
82%
E7E7
81%
Az igazi kihívásért nézd meg a Fireboy and Watergirl játékot. Ebben a játékban a két szereplőnek szüksége van segítségre a rejtvényekhez, hogy elfuthassanak a szint végére. A sok fantasztikus puzzle kihívásokat tekintve, ennél a játéknál egy kis időbe fog telni, még végigjutsz rajta. Egy másik fantasztikus puzzle és futás Flash játék a Princess Barbie. A játék intenzív és a grafika is elég jó. Nem mindenki tudja ezt a játékot végigvinni, de a próbálkozás is jó móka. Ha készen állsz kirakni és elfutni a győzelemhez, akkor a megfelelő helyen vagy.
OzeeOzee
80%