Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Rajzolós Játékok
8.2 / 10 - 1702

Rajzolós Játékok

Ezek a Rajzolós játékok arra hívnak ki, hogy befejezz egy szintet vonalak rajzolásával amik az akciót mozgásba viszik. Esetleg le akarsz valamit ejteni azzal, hogy egy vonalat húzol a jégen keresztül ami azt elvágja és így kiszabadíthatsz egy kis vikinget. Jó mókának hangzik? Az is!

Szeretsz rajzolni és firkálni? Most online is megteheted flash Rajzolós játékaink gyűjteményének segítségével anélkül, hogy papírt pazarolnál. Az egyszerűtől a haladóig, minden típusú művész számára kínálunk valamit. Néhányuk csak művészeti program, amelyben műalkotásokat hozhatsz létre, mások viszont a rajzkészséget szórakoztató játékba integrálják. Ha érdekel, hogy ez mit jelent, igazán játszanod kell egy játékkal erről az oldalról.
Az Ice Breaker 2 nagyszerű példa arra, hogy mit tartalmaz ez a kategória. Ebben a flash Rajzolós játékban jeget kell vágnod rajzolt vonalakkal. Ennek segítségével kiszabadíthatod a vikingeket, amiért pontokat kapsz. A legmagasabb pontszámért próbáld meg kiszaabadítani a vikingeket a lehető legkevesebb mozdulattal. Minél többet játszol, annál többet akarsz majd játszani. Másik két, online játszható népszerű Rajzolós játékunk a Mechanism 2 és a Mechanism 3. Mindkettő nagyon élvezetes és szórakoztató, és alkalmanként órákra lefoglal majd. Ha szereted használni az agyadat, és fordulóalapú játékot akarsz játszani, amelyben vonalakat és egyebeket rajzolhatsz, megtaláltad az egész internet legjobb weboldalát!