Netes Játékok » Repülös Játékok » Raiden X
8.6 / 10 - 539

Raiden X

Ezekben a játékokban gyors szinteken repülsz körbe számtalan ellenséggel. Ezek az ellenségek nem engednek át könnyen, akár egy űrhajóban ülsz vagy egy sugárhajtású vadászgépben. Légy gyorsabb és halálosabb, mint az ellenfeleid, hogy megnyerd a játékot!

A Flash űr játékaink a legjobbak. Ha végignézel a játék neveken, amelyeket összegyűjtöttünk egy helyre, akkor megláthatod, hogy miért szeret oly sok ember ellátogatni ide. Megvannak azok a videojátékok amelyeket akarsz játszani online, beleértve a kalandjátékokat amelyek az űrben játszódnak. A Sky Warrior egy szórakoztató gyűjtögető és repülő játék, amely az űrben játszódik. Ezt a játékot csak az egereddel játszhatod. Te mutatsz és a űrhajó repül. Lőni egy egyszerű kattintással lehet. Ez azt jelenti, hogy hátradőlhetsz és a játékra koncentrálhatsz a billentyűzet helyett!
Egy másik szuper űr játék felülről nézős lövöldözés, a Strikers 1945 Flash. Egy kis ideig eltarthat, még hozzászoksz az irányításhoz, de ha sikerül, akkor vigyázat! Ez a játék frenetikus, nagyon sok szempontból. Ha sikerül végigjutnod az egészen, akkor bizony megvannak a képességeid. Ha szereted a felülről nézős lövöldözős játékokat, amelyek az űrben játszódnak, akkor biztosan próbáld ki a Zenon Mega Blast-ot. Nagyszerű grafikával, gördülékeny és gyors akcióval és kihívással minden szinten egy darabig elfogsz játszani az biztos. Ha űr Flash játékokra kerül a sor, akkor mindent megtalálsz nálunk.