Netes Játékok » Kaland Játékok » RPG
9 / 10 - 6583

RPG

Kalandozz el ezekkel a Flash RPG játékokkal! Lehetsz varázsló aki harcol a gonosz trollok és orkok ellen, vagy lehetsz egy bátor harcos aki küldetésre megy megmenteni a gyönyörű hercegnőt. Harcolj végig a játékon azzal, hogy okosabb vagy, mint az ellenséged Használd a megfelelő stratégiákat amivel legyőzheted az összes ellenséget!

A Flash RPG játék gyűjteményünk biztosan eltölt kalanddal és izgalommal. Semmi sem hasonlítható ahhoz, amikor kapsz egy alap figurát és fokozatosan átvezeted őt a veszélyeken, hogy tapasztalati pontokat szerezzen amivel magasabb szintre kerülhet és újabb készségekre tehet szert. És aztán ott a kincs is, amit megtalálhatsz! A Swords And Sandals 2 egy aréna RPG ami tetszhet neked. Ebben versenyeken kell megküzdeni. Új páncélt és fegyvereket szerzel, ha megnyered a párbajokat és a csatákat, hogy egyre erősebb legyél.
RazeRaze
88%
Egy gladiátor karakterrel játszhatsz a Swords And Sandals Ultratus-ban. Megvan mindened ahhoz, hogy győztesen hagyd el az arénát? Ha igen, akkor jobb páncélt és fegyvereket szerezhetsz, hogy tovább kitarts. Nehéz eljutni a játék végére, de a RPG profik ezt is megtudják csinálni. Egy másik jó arénában játszódó Flash szerepjáték a Talesworth Arena. A játékmenet egyszerű - harcolj és győzz, hogy új felszerelést szerezz. Könnyű elsajátítani a játék irányítását. Ha online RPG játék rajongó vagy, akkor szeretni fogod a játékokat ebben a kategóriában.