Netes Játékok » Sport Játékok » Rögbi
8.8 / 10 - 3080

Rögbi

Mivel a világbajnokság mögöttünk van, idejöhetsz kielégíteni a rögbi igényedet. Játssz a kedvenc csapatoddal, és mutasd meg a világnak, hogy miért tartják a rögbit a legnagyobb sportnak a rajongói. Gyors tempójú és rendkívül fizikai, ez az a játék ami mindig lázban fog tartani!

A Flash rögbi játékaink elszórakoztatnak majd órákon át. Nézz körbe ebben a kategóriában és meglátod, hogy a legjobb online sport játékokat gyűjtöttük össze. Bármelyiket játszhatod, díjmentesen, ha szükséged van egy kis lazításra. A The Big Hit egy foci lövő, amiben próbára teheted a képességeidet. Ha elég jó vagy, akkor talán a játék végére is eljutsz. Durván akciódús ez a videojáték. A játékot egérrel kell játszani, így könnyen irányíthatod a karaktert.
Ha valami másra vágysz, akkor próbáld ki a 3 Fél Játéka-et, ami egy amerikai foci kupa döntőjébe repít téged. Megvan mindened, ahhoz, hogy győztest faragj a csapatból? Vigyázat, ez a játék nagyon addiktív, tehát nagyon sokáig leköthet. Egy kilenc játékosból álló csapatot kell irányítanod a Crunchball 3000 játékban, ami egy szuper díjmentesen játszható Flash rögbi játék. Csöppet intenzívebb részvétel szükségeltetik ebben a játékban, szóval győződj meg róla, hogy adsz neki egy kis időt, még elsajátítod az irányítást.