Netes Játékok » Kirakós Játékok » Quatro
8.5 / 10 - 1990

Quatro

A Quatro egy stratégiai játék, ahol a számítógép ellen játszol a legmagasabb pontszámokért. Csatlakoztasd a pontokat, hogy egy dobozt alkoss. A szintek egyre nehezebbé válnak. Jó szórakozást!

DotsDots
80%
Ha még sose játszottál Quatro Flash játékokat online ezelőtt, akkor egy igazi élvezet elé nézel. Ezek egyszerű fejtörő játékok, viszont nehéz őket elsajátítani. A koncepció egyszerű - kösd össze a pontokat, hogy egy dobozt alkossanak. Szükséged lesz egy átfogó stratégiára, ha nyerni szeretnél. Megvan mindened, ami ehhez szükséges? A Quatro játékban pontokat kapsz dobozok alkotásáért, amiket pontok összekötésével hozhatsz létre. A legszuperebb dolog ebben az, hogy titkos szintet nyithatsz meg három ajándék doboz megszerzése után. A játék rendkívül addiktív, szóval csak óvatosan!

A folytatás - Quatro 2 is épp annyira szórakoztató és még több lehetőséget nyújt a számodra az agyad kirakók által való megdolgoztatására. Egy általánosabb változata a játéknak a Dots, amelyet ugyanúgy kell játszani, apró eltérésekkel. Mi úgy gondoljuk, hogy tetszeni fog a kihívás, bármelyik Flash Quatro játékot is fogod játszani online. Azok a Puzzle játékok, amelyek túl nehezek, vagy sok gondolkodást igényelnek, nem ennyire szórakoztatóak. Ezek a játékok jobbak, mint a legtöbb fejtörő játék, amit találhatsz az interneten.