Netes Játékok » Verseny Játékok » Quad versenyzés
8 / 10 - 1399

Quad versenyzés

Versenyezz végig a sáros nagy sebességű pályákon ezekkel a quadokkal. Repülj az ugrókon keresztül, előzd meg az ellenfeleket, és győződjön meg arról, hogy az elsőként fejezed be ezt a laza játékot. Móka négy keréken!

Ezek a Flash Quad játékok izgalomba hoznak mindenkit, főleg azokat, akik szereti a négykerekű és az off-road kihívásokat. Amikor meglátod az összes nagyszerű nevet egy helyen, azt fogod kívánni, hogy bárcsak több időd lenne játszásra. Ezek a versenyzős játékok nagyon szórakoztatóak. Kezdetnek próbáld ki a 4 Wheel Blitz játékot, amely egy nagyszerű versenyzés a durva terepen. Nem kell félni, mivel a Quadok arra lettek megépítve, hogy bírják a gyűrődést, bármilyen pályán. A vezetési képességeid fogják eldönteni, hogy nyersz, vagy vesztesz.
Egy másik nagyszerű Quad játék amit játszhatsz online a Offroad Thunder, amelyben ugrálnod és különböző mutatványokat kell elvégezned a legtöbb pont megszerzéséhez. Egyre jobbnak kell lenned, ahogy haladsz tovább a játékban.. ezért ilyen nagy kihívás ez a játék. A felülmúlhatatlan négykerekű versenyjátékért nézd meg a Extreme Quad 3D, amiben minden megvan ami egy off-road játékban csak meglehet. Ha van időd, akkor gyakorolj minél többet, hogy elérhesd a legmagasabb pontszámot és, hogy a Quad Királya lehessél.