Netes Játékok » Kirakós Játékok » Puzzle Quest
8.6 / 10 - 1698

Puzzle Quest

Ebben a kategóriában sokféle kirakós játékot kínálunk. Ezek a játékok valódi kihívást jelentenek az agyad számára. Minden játékban lehet valami más, de az biztos, hogy nagyon nehéz őket befejezni.

A Flash puzzle küldetés játékaink órákig elfognak szórakoztatni. Nem fogsz hinni a szemednek, amikor meglátod a nagy kihívásokat, amelyeket mind tartogatunk a számodra. A legjobb az egészben az, hogy az összes játékot ingyen játszhatod, online. Az ebben a kategóriában található játékok tutira lefoglalnak majd. Az egyik legjobb Flash puzzle játék a kollekciónkban a Glassez LD. A játékmenet egyszerű, viszont az óra ellen kell játszanod, hogy befejezhesd a szintet az ellenfeled előtt. A sok gyakorlással idővel jobb leszel, és majd magasabb pontszámokat is elérsz.
Egy másik fantasztikus puzzle küldetés játék, amelyet játszhatsz online a Mozaik 2. Lehet, hogy extra kirakók vannak ebben, de küld el azokat a darálóba, hogy befejezhesd a puzzle többi részét. Ne aggódj, ha az első pár túl könnyűnek tűnik. Idővel nehezebbek lesznek! Néhány kirakós játék nagyon egyszerű és könnyű is játszani, mint például a Shape Inlay-t. Viszont hiába könnyű játszani, a legmagasabb pontszámot elérni nem olyan egyszerű már. Mivel ingyen játszhatod, annyi időt szánhatsz a gyakorlásra, amennyit csak szeretnél.
RlaxRlax
81%