Netes Játékok » Akció Játékok » Pusztítsd el a várost
8.8 / 10 - 363

Pusztítsd el a várost

A játék alap elképzelése nagyon egyszerű. Meg kell próbálnod pár várost felrobbantani. Legyen szó akár egy középkori angol városról, vagy egy modern amerikai városról, ezekben a játékokban sok különböző várost megtalálhatsz. Talán még a város amelyben laksz is megtalálható az egyikben.

Az emberek által nagy előszeretettel játszott háborus jatékok eggyik fajtája megtalálhato nállunk, a Semmisitsd meg a várost kategoriában. Ebben az érdekes Flash stratégia jatékokban a célod egzszerü - semmisitsd meg az ellenfél Fővárosát. A külőmbőző cimeknek egy kicsit egymástol eltérő grafikájuk és tőrténetük lessz, de az elképzelés ugyanaz - káosz és pusztitás magass fokon.
A Semmisitsd meg a Várost Flash Játékokat élvezheted a számitogép ellen játszva, de ajánljuk hogy szétnézzél a Hálózati Játékokkategoriában is ha igazi ellenfelek ellen szeretnél küzdeni. Mindenképp, a legmagassabb pontszám megszerzése és a legjobbak kőzé bekerülése az elsődleges célod. Ebből a kategoriábol, a legnépszerübb cimek a Mass Mayhem 4, Viva Caligula, és Fekete Lovag. Ezek eggyikével kezdeni jo őtlet, de ne felejtsd el hogy ennél sokkal tőbbet kinálunk. Csak kőrül kell nézned hogy felfedezhesd a számtalan kivállo Semmisitsd meg a várost játékokat, amelyeket nektek kináljuk. Képes vagy áttőrni a védelmet? Itt az idő bebizonyitani hogy képes vagy elfoglalni a várost, és azt megsemmisiteni.