Netes Játékok » Kirakós Játékok » Válaszd ki és Kattints » Próbálj Elszökni
8.3 / 10 - 503

Próbálj Elszökni

Próbálj meg kimenekülni ezekből a szobákból ezekben a nehéz célozz és kattints játékokban. A cél az, hogy összegyűjtsd azokat a tárgyakat, amelyek segíthetnek az adott pillanatban a szökésben. Húzz ki fiókokat, ellenőrizd a lámpákat, és nézz a szőnyeg alá a meneküléshez. Próbálj meg kijutni anélkül, hogy használnád a súgót!

Szeretsz szökni próbálkozni? Ha igen, akkor próbáld ki ezeket a legjobb Flash szökési játékokat az interneten. Ingyen játszható az összes, szóval nem kell túlhajtanod magad. Szánj rájuk egy kis időt, és próbálj meg végig jutni az összes játék összes szintjén! Sok izgalomért és borzongásért nézd meg a Kísértetjárta Ház-t. Ahogy a neve is sugallja, egy kísértetházban vagy és az összes szinten végig kell jutnod a sikeres szökéshez. Ez a játék inkább szórakoztató, mint ijesztő, de garantáltan vonzó lesz minden típusú játékos számára.
Ha szereted a célzó és kattintó kaland játékokat, akkor próbáld ki a Bowja The Ninja 2-t. A játékmenet gyors, de sok ügyesség kell a legmagasabb pontszám eléréséhez. Szánj rá egy kis időt az irányítás elsajátítására a korai szinteken, hogy a későbbi szinteken már dominálj! A Insidia-ban egy távoli lakatlan bolygón rekedtél és össze kell gyűjtened a javítókészleteket az űrhajód megjavításához. Eltudsz menekülni a bolygóról, mielőtt kifutsz az időből? Az összes Flash szökési játékot ingyen játszhatod addig, ameddig csak szeretnéd.