Netes Játékok » Csajos Játékok » Powerpuff Girls
8.2 / 10 - 5578

Powerpuff Girls

A Pindúr Pandúrok csapata három kislányból áll, akik megpróbálják menteni a világot lefekvés előtt. Professzor Utonium hozta őket létre, amikor Chemical X-et vegyített némi cukorral és fűszerrel. A Pindúr Pandúrok megvédik a világot a rossz fiúktól, mint a gonosz majom Mojo Jojo és a Hercegnő. Segíts Virágnak, Buboréknak és Boglárkának a saját szuper-erőiddel!

Ha a Pindúr Pandúrok rajongója vagy, akkor szeretni fogod ezt a kategóriát. Megtaláltuk a legjobb online Flash Pindúr Pandúr játékokat. A legjobb az egészben az, hogy ingyen játszhatod őket, ameddig csak akarod. Akkor is élvezheted ezeket a játékokat, ha nem is rajongasz a rajzfilmfigurákért. Próbáld ki a Powerpuff Girls: Snapshot játékot, ha valamilyen egyszerű, viszont minden korosztály számára szórakoztató játékra vágysz. Különböző pózokba helyezheted el a lányokat a színhelyen, majd pillanatképet csinálhatsz róluk, amely a másnap reggeli újságban lesz látható. Egyes lányok órákig szórakoznak ezzel.

Egy másik jó Pindúr Pandúrok játék a A Puppybotok Támadása. A lányoknak a város körül kell repülniük és kiskutyákat kell megmenteniük! Az ellenségek lelövésével a kiskutyák elszabadulnak és ejtőernyővel hullanak le a földre. A legtöbb pont eléréséért győződj meg arról, hogy elkapod őket, mielőtt lehullanak! Pár Pindúr Pandúr harci akcióért próbáld ki a Pindur Csata játékot. Több lehetőséged van ebben a játékban a rajzfilmbeli gazemberek legyőzésére. Eltudsz jutni a kedvenc Pindúr Pandúr lányodal a végső kihívásig?