Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Pong
8.5 / 10 - 800

Pong

A klasszikus Pong játékban az a cél, hogy a labdát a játékban tartsd. Használd a lapátot, hogy meghiúsítsd az ellenség reményeit és, hogy győzzél. A gyors reflexek szükségesek arra, hogy megverd a keményebb ellenfelet. Készülj fel, és térj vissza a múltba, hogy játszhasd ezeket a Pong játékokat!

RongRong
76%
PingPing
74%
A Pong az egyik legrégebbi videojáték, ezért szenteltünk egy egész kategóriát semmi másnak, mint a legjobb Flash Pong játékoknak, amelyeket ingyenesen játszhatsz online. A játékmenet egyszerű - elütöd a korongot a lapáttal, amely csak két irányban mozgatható. Nagyon szórakoztató annak ellenére, hogy mennyire egyszerű. Egy szuper Flash alapú Pong játék a Curveball. Alapvetően egy lapátot irányíthatsz egy ívelt, 3D-s környezetben. Ez valóban egy egyedi csavart ad a klasszikus játéknak. Extra pontokat szerezhetsz azzal, hogyha a megfelelő helyen ütöd el a labdát a lapáttal.
Egy másik jó Pong játék amit online játszhatsz, a Pongnop. A két számítógépes ellenfélnek mindkét oldalán van lapátja és labdája. Az a feladatod, hogy megállítsd a korongot mindkét oldalon a képernyő közepén. Amellett, hogy még mindig hasonlít a Ponghoz, egy új játék elemet ad a klasszikus kihíváshoz. A Pong egy extrém változatához nézd meg a Pwong 2-t. Jobb grafikával, zenével, hangeffektusokkal és több mással, ez Pong szteroidokon. Ez egy fantasztikus még mindig kihívást jelentő játék az eredeti játék rajongóinak, de új játékosoknak is, akik sose hallottak a klasszikusról.