Netes Játékok » Asztali Játékok » Pasziánsz
9.4 / 10 - 19754

Pasziánsz

A pasziánsz az egyik legnépszerűbb kártyajáték a világon. Most már itt is játszhatod, online. A sok különböző stílusú pasziánsz játékkal sosem unod el magad. Játssz Piramisos Pasziánszt ókori egyiptomi szimbólumokkal vagy Sherrif Pasziánszt igazi cowboyokkal. Egy klasszikus játék, ami sosem lesz unalmas.

A Flash pasziánsz játékainkat egyszerű és ingyenes játszani. Ha egyszerű kártyajátékkal szeretnéd elütni az időt, akkor van miből választanod. Van mindenki számára valami - verzióktól amelyek hűek a klasszikus kártyajátékhoz egészen az órákig tartó variációkhoz. Ha szereted a társas- és kártya-játékokat, akkor a megfelelő helyre jöttél. A Félhod Pasziánsz a klasszikus játék egy kis csavarral. Ebben a verzióban két pakli kártyával játszol. A szabályokat könnyű megérteni. Miután megtanultad az alapokat rögtön megtetszik a sok lehetőség amelyet az extra pakli nyújt. A folytatás is nagyon jó - Crescent Solitaire 2.
Ha szereted a kirakós aspektusát a játéknak, akkor próbáld ki a Pyramid Solitaire 2-t. Meg kell tisztítanod a piramist ebben a pasziánsz verzióban. Ez könnyűnek hangzik, de eléggé nagy kihívást jelent. Nagyon oda kell figyelned, hogy ne hagyj ki egy lehetőséget se. Megtudod tisztítani mind a két pakli kártyát? Az online pasziánsz játékok nagyon szórakoztatóak, főleg akkor ha ingyenesek. Ha körbenézel, akkor láthatod, hogy nagyon nagy az ingyenes online Flash pasziánsz játék gyűjteményünk. Ha szeretsz kártyázni, akkor garantáltan találsz valamit ebben a kategóriában.