Netes Játékok » Verseny Játékok » Parkolás
8.1 / 10 - 22681

Parkolás

Teszteld a parkolási képességedet itt, mielőtt kimennél és összetörnéd az apud kocsiját. Próbálj minél óvatosabban mozogni és kerüld ki a többi autót és a tűzcsapokat is.. esetleg az apud majd megengedi, hogy egyszer leparkold a kocsiját!

Gyakorlásra van szükséged, hogy megtanulj parkolni? Legjobb flash Parkolós játékaink gyűjteménye megtanítja neked az alapokat, miközben szórakoztat is egy kicsit. Néhány játékunk ebben a válogatásban sokkal bonyolultabb, mint a többi, de a játékmenete mindegyiknek szórakoztató. A Kocsi Parkolás Kihívás-ben sokat parkolsz és meg kell találnod a tökéletes helyet, hogy ne kelljen túl sokat gyalogolnod a boltig. Ez a flash játék nagyon mókás és szórakoztató, miközben parkolni próbálsz.
Egy másik nagyszerű parkolási online játék a Air Traffic Chief. Ebben légiirányító vagy, akinek repülőket és jeteket kell parkolnia. Ez a játék nagyon mozgalmas lehet, de gyakorlással képes leszel eljutni az utolsó szintre. Ha több parkolási mókára vágysz, próbáld ki a Park my Limo Game-et, amelyben azt tanulod meg, hogyan parkolj egy limuzint anélkül, hogy kárt okoznál benne. Minél többet játszol, annál jobban tudsz parkolni, mindegy, milyen járművet vezetsz.