Netes Játékok » Vicces Játékok » Paparazzi
8.5 / 10 - 1292

Paparazzi

A hírességek gyakran panaszkodnak a bosszantó Paparazzik végett. Semmi se marad többé észrevétlenül, bármit is tesznek vagy mondanak. Légy egy ilyen bosszantó Paparazzi ezekben a szórakoztató Paparazzi játékokban! Készítsen egy fotót Selena Gomezről vagy Hannah Montanáról és add el a annak aki a legtöbbet ajánlja!

Szereted a hírességeket? Filmsztárok után futni még soha nem volt ennyire szórakoztató. Nagyszerű flash Paparazzi játékainkat online játszhatod teljesen ingyen. Egy szempillantás alatt az események közepében találod magad, miközben megpróbálod megszerezni a legmagasabb pontszámot és szintről szintre lépsz. A Vanessa Huncut Képei-ben körbe kell settenkedned, hogy megszerezd a tökéletes fotókat. Ez a játék nagyon szórakoztató, és megmutatja, milyen az élete a fotósnak, aki egy filmsztár tökéletes fotóját próbálja megszereni, hogy pénzt keressen. Ebben a játékban nehéz eljutni az utolsó szintig, de gyakorlással sikerülhet.

Egy másik nagyszerű, hírességhajszló paparazzi játék a Under Cover. Ebben a lehető legpajkosabb fotókat kell készítened a sztárokról, hogy pontokat szerezz és továbbléphess a következő szintre. El tudod készíteni a tökéletes fotót? Akár Hannah Montanát, akár más hírességet fotózól, az események közepében fogod érezni magad. Nálunk megtalálod a legjobb online paparazzi flash játékokat, amikor csak akarod. A legjobb az bennük, hogy ingyenesen játszhatóak. Megbízható kameráddal a sztárokat fotózó fotós életét élheted, ameddig csak akarod.