Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Pacman
8.8 / 10 - 7494

Pacman

Ezt a játékot nem kell bemutatni. A Pacman egy időtlen klasszikus és még mindig olyan népszerű, mint valaha. Most már nem kell végigmenned az arcade terembe mivel játszhatod itt! Csak győződjön meg arról, hogy nem kapnak el a szellemek!

Edd meg az összes pontot, és kergesd a szellemeket vagy menekülj előlük a labirintusban legjobb összegyűjtöt flash Pacman játékainkban. A legjobb az, hogy ezeket a klasszikus videojátékokat online ingyenesen játszhatod bármikor, ha van egy kis szabadidőd. Néhány variációja igazán jó. A Pacman-ben a klasszikus játéktermi változatot játszod. Az első szintek könnyűek, de a szellemek, mint pl. Blinky, nagyon gyorsan mozognak a későbbi pályákon. Csak a legeslegjobb játékosok képesek végigenni útjukat a legutolsó szintig.
Ha az eredeti Pacman játék egy mókás változatát keresed, ki kell próbálnod a Slackman-t, amely egy irodában játszódik. Meg tudod szerezni az összes fánkot, mielőtt a kollégáid beárulnak a főnöknél és kirúgnak? Jó szórakozást a fánkevéshez és szerezd meg a legmagasabb pontszámot. Ha valami teljesen mást szeretnél, játsszd a Pacman Platform 2-t. Ebben a játékban Pacman vagy, de ahelyett, hogy végigmennél a labirintuson, rámpáról rámpára kell ugranod, miközben eszed a pontokat, és kikerülöd a szellemeket. Ez a Pacmant kombinálja az oldalnézetes kalandjátékokkal.