Netes Játékok » Kaland Játékok » Pókember
8 / 10 - 7055

Pókember

Itt az esély, hogy játsszál a kedvenc képregény szuperhősöddel! Lődd ki a hálódat és repülj át a városon, hogy legyőzd az összes rossz fiút aki körbe rohangál.

Pókember, Pókember, Pókember barát szomszédság. A gazdagság és a hírnév figyelmen kívül van hagyva, az akció az egyedüli jutalma! A klasszikus Pókember képregény és mese rajongók szeretni fogják ezt a legjobb Flash Pókember játékokból álló gyűjteményt. A kedvenc hősöd lehetsz és megmentheted a napot, pont úgy, mint ahogy azt Pókember csinálta! A Pókember Sötét Oldala-ben oldalról gördülős Pókember kalandjátékra találsz. A pókháló segítségével átlenghetsz a város látképén. Ez egy nehéz játék, de ahogy megtanulod irányítani Pókembert rögtön megfog tetszeni ez a mese karakteren alapuló játék.

A filmen alapuló játékért nézd meg a Pókember 2-t, amely az első film történéseinek a végén kezdődik. Pókember leszel ebben akinek minél több szuper-erőt kell felhasználnia a túléléshez. Csak a legjobb játékosok lesznek képesek a végső szintre eljutni. Egy másik Pókember kedvencem a Mentsd Meg Mary Janet. Ahogy a név is sugallja, a célod egyszerű - megmenteni a barátnődet. Útközben pár könnyű és nehéz ellenséggel is fogsz találkozni. Ha elég jó vagy, akkor eljuthatsz a végére és megmentheted Pókember kedvesét