Netes Játékok » Kirakós Játékok » Osszeonló Ut
7.8 / 10 - 205

Osszeonló Ut

Úgy hangzik, mintha ezekben a játékokban sok lenne az erőszak. Nos, nemigazán. Ezek a játékok igazi fejtörő játékok! És a legjobb dolog bennük, hogy az egyik se unalmas!

Az Összeomló Út flash játékaink nagyon népszerűek, mert kihívást jelentenek és szórakoztatóak, és nincs bennük sok erőszak. Bár nem erőszakosak, mégis eléggé izgalmasak. Még a könnyebb játékok közül is nehéz néhány kezdetben. Amint kezedbe kerül az irányítás, és könnyebben mozogsz, gyorsabban végigmész a játékon.

A Birdys Rainy Day Skipathon-ben le kell döntened az összes piros emelvényt. Óvatosnak kell lenned, hogy mindent a kellő sorrendben csinálj, így le tudod tisztítani a szintet, és következő pályára léphetsz. Bár ez a játék egyszerűnek tűnik, néhány nehezebb szint igazán próbára teheti az agyadat. Mégis, ha szereted az Összeomló Út flash játékokat, akkor ezt is szeretni fogod. A kategória egy másik kedvence a Groovy Game. Ebben virágokat gyűjthetsz extra pontokért és segítségért cserébe. A lényeg a padlódarabok árokba mozgatása, hogy befejezd a szintet és a következőre lépj. Minden szint fokozatosan nehezedik. El tudsz jutni az utolsó körig? Bármelyik Összeomló Út játékot is választod, szerintünk szerelembe fogsz ESNI vele.