Netes Játékok » Sport Játékok » Olimpiai Játékok
8.7 / 10 - 3074

Olimpiai Játékok

Itt megtalálhatod az összes kedvenc Olimpiai Sportodat! Íjászat, Maraton és természetesen a 110m gátfutás. Légy a legjobb olimpiai bajnok az összes játék befejezésével!

Álmodtál valaha arról, hgoy megszerzed az aranyérmet? Olimpiai flash játékainkkal különböző versenyeken próbálhatod megszerezni a bronz-, ezüst-, vagy aranyérmeket. A sportjátékosok számára ezek a játékok nagyszerű módot adnak az időtöltésre. Az egyik legjobb online játszható Olimpiai játék a Mikro Olimpia . Egy robotot kell kilőnöd egy ágyúból. A magasság és a távolság is egyformán fontos. Ha elég jó vagy, megkaphatod a magas pontszámot. Ez a egy hagyományos, megszokott olimpiai játék, de jó móka játszani.
Egy másik nagyszerű sportjáték a China 2008, amelyben a 2008-as olimpiai játékokon vehetsz részt. Az irányítás egyszerű, de nehéz megszerezni az első helyet és megnyerni a golfot. Ha eleget gyakorolsz, megnyerheted a legtöbb medált minden sportágban. Ha szereted a futó-játékokat, akkor ki kell próbálnod a Sprint Játék-ot, amelyben őrölt irammal megnyerheted a versenyt. Ez az egyik legjobb online flash Olimpiai játékunk. Ennek a kategóriának a játékaiban az a legjobb, hogy ingyenesen játszhatók.