Netes Játékok » Akció Játékok » Harcos Játékok » Ninja Játékok
8.3 / 10 - 1127

Ninja Játékok

A nindzsák közismerten gyorsak, láthatatlanok és halálosak. Áttudod küzdeni magad ezeken a játékokon egy középkori Japán harcos szerepében? Az összes játék tele van akcióval és végtelen szórakozással, győződjön meg arról, hogy kipróbálod az összeset!

Nálunk megtalálható néhány a legjobb létező Ninja játékok közül. Ha szereted átverekedni magad a kalandokon, miután becserkészted ellenségeidet, akkor imádni fogod ennek a kategóriának a játékait. Az akciójátékosok órákig fognak szórakozni az oldal minden darabjával. Az egyik legnépszerűbb, online játszható Ninja flash videojáték a Ninja Rinse Out, amelyben nindzsa harcosként kell körbesettenkedned, és megölni ellenségeidet, mielőtt észrevennének. Ez egyszerűnek tűnik, de a szintek egyre nehezebbek lesznek, ahogy haladsz előre. Képes vagy eljutni a végéig?
Egy másik lopakodós nindzsa játék, melyet talán kedvelni fogsz, a Ninja 2. Ebben meg kell mentend egy falut a portyázó megszállóktól. Miután legyőzöd őket, gondoskodj róla, hogy megszerzed az összes hátrahagyott aranyukat, mielőtt eltűnne. Ezzel növelheted pontszámodat, és felkerülhetsz a nindzsa toplistára. A Ninja Plus 2-ben meg kell találnod minden érmét a szinten, hogy átjuthass a következőre. Ez könnyűnek hangzik, de észrevétlennek kell maradnod, miközben végrehajtod a feladatot. Ebben van a játék kihívása. Ha elég időt szánsz erre a lopakodós flash Ninja játékra, talán eljutsz a végéig.