Netes Játékok » Vicces Játékok » Ne Kapjanak El
8.7 / 10 - 17868

Ne Kapjanak El

Próbáld meg megcsókolni a munkatársadat anélkül, hogy a főnök észrevenne különben elveszíted a munkádat! Vagy próbáld meg meglesni az aranyos lányt melletted anélkül, hogy észrevenne! Ezekben a játékokban az a fontos, hogy trükkös légy és hogy ne kapjanak el!

Szívás, ha elkapnak. Ezeknek a játékoknak a célja az, hogy ezt elkerüld. Ez nem olyan könnyű, mint ahogy hangzik, mert sok akadály van az utadban. Ha egyszer elkezdet megtisztítani a könnyű pályákat, nem akarod majd abbahagyni a játékot. Higgy nekünk, az igazi trükkje ennek a játéknak az, hogy a főnököd vagy hasonló személy ne kapjon rajta, hogy játszol munka helyett.
Ha tudni szeretnéd, hol kezdd el, mi azt javasoljuk, hogy próbáld ki a Sneaky Sneaky vagy az Illetlen játékot. Mindkettő a legjobb online játszható flash Ne törd össze magad játékok közé tartozik. És ha ezek nem érdekelnének, van egy Időtöltés Az Irodában nevű játékunk is. Ez különösen nagyszerű, ha munka közben az irodában játszod. Csak ne kapjanak el! Az ilyen típusű online flash játékok nagyszerűek és szórakoztatóak, és egy kicsit segítenek a stresszoldásban. Modern világunkban sokat segíthet, ha egy kis szünetet tudsz tartani, hogy kiszellőztesd a fejed, és ezek a Ne törd össze magad játékok fantasztikus módon csökkentik stressz-szinteded, miközben szórakozol is.
PukiPuki
77%