Netes Játékok » Kaland Játékok » Naruto
9.8 / 10 - 2930

Naruto

Azoknak akik nem tudnák mi az a Naruto eláruljuk, hogy ez egy japán manga ami egy fiatal Naruto nevezetű nindzsáról szól. Ebben a kategóriában mindenféle játékokat megtalálsz amik japán jelenségekről szólnak. Választhatsz a Naruto RPG, Naruto harci játékok és akár a Narutó Verseny játékok közül is. Vagy ne válassz, és játszd az összeset!

Anime rajongó vagy? Ha igen, akkor bizonyára tudod, hogy miért ennyire népszerűek a Naruto Flash játékok online. Nézz körbe és megláthatód a fantasztikus játékokat, amelyek mind ingyen játszhatók. A harci játékoktól a stratégiai háborús játékokon át van valamink minden klasszikus anime mese kedvelő játékos számára. A Naruto Quest egy tömbök párosításáról szóló játék. A tömböket a kedvenc Naruto karaktered fényképével kell párosítanod. A játékmenet nagyon addiktív és szórakoztató. Nem fogsz tudni addig megállni, amíg el nem éred a legmagasabb pontszámot.
Egy másik játék a Naruto War 10. Ha kaland után kutatsz, akkor ebben a játékban megtalálhatod. Csak a legokosabb játékosok tudnak eljutni a végére. A sok Naruto szereplővel a játékban, biztosan találkozol olyannal is, amelyik a kedvenced a műsorban. A Naruto Ultimate Biker-ban egy biciklin fogsz versenyezni a kedvenc Naruto karaktereddel. Ez a játék akkor is kihívó, ha nem vagy rajongója a rajzfilmnek. Garantáltan jól fogod magad érzeni, bármelyik Naruto Flash videojátékot mellett is döntesz.