Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Reakciós Játékok » Négy Másodperc Duh
8.6 / 10 - 375

Négy Másodperc Duh

Négy másodperced van arra, hogy befejezd a játékokat! Koncentrálj, vegyél mély levegőt és próbáld meg kitalálni mit kell tenni, olyan gyorsan amilyen gyorsan csak lehet!

Flash Reakciódiő játékinkkal próbára teheted reflexeidet, és talán fejlesztheted is őket. Gyerünk! Gondolkodj gyorsan! Ha jó reflexeid vannak, és össze akarod mérni őket másokéval, ezek a játékok megadják, amire szükséged van. Bármelyiket ingyenesen játszhatod online. Szánd rá az időt, hogy megtaláld, amelyiket játszani szeretnéd, mert ha egyszer elkezded, gyorsan kell mozognod, hogy ne maradj le.
ObeyObey
73%
A játékok mindegyikének eltérő pontozási rendszere van, és mindegyiknek más a grafikája és története, de szerintünk biztosan fogsz tudni találni olyat, amit könnyen megkedvelsz. Ha javasolhatunk valamit, kezdd talán a Tiny Trials-szal. Ebben mini-játékok sorozatában versenyzel igazi emberek ellen a világ minden tájáról. Szórakoztatónak hangzik? Nagyon-nagyon szórakoztató! Az teszi annyira különlegessé, hogy más, élő emberek ellen játszod a flash Reakcióidő játékokat. Két másik játékunk, amely tetszhet neked, a Four Second Frenzy és aThe Ultimate Douchebag Workout, amelyek a legjobb általunk kínált flash Reakcióidő játékok közé tartoznak. Az elsőben csupán 4 másodperced van arra, hogy végrehajtsd a feladatod. A másikban gyorsan kell reagálnod, hogy felépítsd egy fiú izomzatát, hogy barátnőt, új ruhákat és egyebeket szerezhessen. Fel tudod oldani az összes szintet valamelyik játékban?