Netes Játékok » Repülös Játékok » Mutatv
8.4 / 10 - 3154

Mutatv

Ki ne akart volna Mutatvány Pilóta lenni kiskorában! Most már lehetsz, legalábbis online! Repülj az égen, és próbáld meg elérni a legmagasabb pontszámot a leglélegzetelállítóbb mutatványok elvégzésével!

Ha szereted a repülős játékokat, akkor biztosan nézd meg a Flash Légi Akrobata játék gyűjteményünket. Ezekbe a játékokban mutatványokat vihetsz végbe a levegőben repülőkkel és különböző járművekkel. A legjobb dolog a légi akrobata játékainkban az, hogy az összeset díjmentesen játszhatod. A Stunt Pilot Island-ben különböző küldetéseket kellesz megcsinálnod. Csak a legjobb pilóták tudják végigcsinálni a játékot. Megvan mindened ahhoz, hogy a levegőbe manőverezz a repülőddel, miközben mutatványokat viszel végbe?

Még több online Légi Akrabata mókáért próbáld ki a Kaszkadőr Pilóta Tréning. Könnyűnek néz ki az elején, de egy kis gyakorlást igényel a dolog. Ha már jó vagy, akkor gyorsabban megcsinálhatod a szinteket, több pontot elérve. Eltudsz jutni egészen az akadémiáig? Itt az alkalom, hogy kiderítsd! Bármelyiket is választod, a mi Flash légi akrobata játékaink tutira lefoglalnak majd jó pár órára a sok mutatvány és trükk végrehajtása közben. Csak a legjobb pilóták tudják elérni a legmagasabb pontszámot és azt, hogy a nevük a ranglistán legyen!