Netes Játékok » Kirakós Játékok » Láncreakció » Murphy
7.6 / 10 - 258

Murphy

Szegény öreg Murphy. 'ami elromolhat, az el is romlik', ez az ahogy Murphy törvénye hangzik. És a jó öreg Murphynek nem hagynak békét. Minden elromlik egyszer. Kérjük segíts neki, annyira amennyire csak tudsz!

Ismered Murphyt? Ha igen, akkor szeretni fogod ezeket a játékokat. Biztos ismered az őrült kalandokat, amikben részt vett, szóval ezek a játékok garantáltan befognak jönni. A célok a játékokban különbözőek, viszont a szereplő az akit szeretünk és ismerünk. Még a Murphyre épített játékokhoz is vannak hasonló játékaink. A On Vacation egy nagy kirakós játék. A játékmenet egyszerű és könnyen elsajátítható, de szerintünk nagyon sokan fogják élvezi a különböző puzzlek kirakását. A legjobb az egészben, hogy az összes Flash Murphy játékunkat ingyen játszhatod.

Irodában dolgozol? Akkor tetszeni fog a kapcsolódó Office Chaos játék. Nem mindenki fogja megérteni ezt a játékot, de akik igen, azoknak nagyon nagy szórakozást fog nyújtani, főleg a későbbi szinteken. Valami hasonlóért próbáld ki a Murphy's Dinner-t, amely egy másik nagyszerű játék a kategóriából. A Murphy játék kedvelőit a játékok ebből a kategóriából órákig lefogják foglalni. Mindenki számára van valamink, korosztálytól függetlenül. Ha szeretsz játszás közben gondolkozni, akkor bátran próbáld ki bármelyik játékot a szekcióból.