Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Reakciós Játékok » Mozdítsd Az Egered
8.8 / 10 - 502

Mozdítsd Az Egered

Mint azt lehetett várni, az összes játék ebben a kategóriában csak egérrel játszható. Szükséged lesz az éles eszedre és a stabil kezeidre az összes befejezéséhez!

GenGen
83%
Flash Mozgasd az egeret játékaink nagyszerűek, mert egyáltalán nem kell használnod a billentyűzetet hozzájuk. Ha szórakoztató, online és ingyenesen játszható játékokat keresel, melyeket anélkül játszhatsz, hogy keresgélned kelljen a billentyűzeten, biztosan ki fogod próbálni ennek a kategóriának néhány játékát. Mi kiválasztottuk a legeslegjobb játékokat, amelyeket csupán egy egér segítségével játszhatsz.
A Klikk Útvesztő egyfajta Ugorj időben játék, melyhez szükséged lesz a jó refelexeidre. A kezdeti pályák könnyűek, de oda kell figyelned, mert szintről szintre fejlődsz. Néhány későbbi pálya igazán nehéz, és minden összopontosításodra szükséged lesz ahhoz, hogy sikeresen teljesítsd őket. Ha eleget gyakorolsz, náhány játékban a toplistára is felkerülhetsz. A Mágnes Torony és az Kezdő Sebész két másik példája az online játszható, ingyenes Mozgasd az egeret játékoknak. Mivel nagyon sok nagyszerű játékunk van, biztosan jól fogsz szórakozni, amíg megtalálod kedvencedet. Ha olyan játékot keresel, amit csak az egér mozgatásával kell játszanod, akkor jó helyen jársz. Jó reakcdióidővel kell rendelkezned, de gyakorlással képes leszel könnyedén befejezni a játékot.