Netes Játékok » Verseny Játékok » Monster Truck
8.6 / 10 - 800

Monster Truck

Versenyezz a szuper Monster Truckoddal a nehéz terepen vagy hajts végre beteg mutatványokat vele! Légy a leggyorsabb, legjobb és legkeményebb Monster Truck versenyző a pályán! Hölgyeim és Uraim, indítsák el a motorjaikat!

Ha flash Monster Truck játékainkról van szó, meg kell nézned néhány, a kategóriában kínált játékot. Bármelyiket játszhatod ingyen online, éjjel vagy nappal. Az egyik dolog, amit nagyon szeretünk ezekben a játékokban, hogy nagyon szórakoztatóak. Az egyszerű játékvezérlési technikákkal és a vad, őrült grafikákkal könnyű rászokni ezekre a versenyzős, és Pimp my ride játékokra.
A Monster Truck Curfew-ban meg kell próbálnod hazajutni a kijárási tilalom előtt. Ahogy haladsz keresztül a városon, akadályok kerülnek utadba, de ne aggódj, mert egy monster track volánja mögött ülsz. Szánd rá az időt, és találd ki, keresztül tudsz-e jutni az egész játákon. Ha más jellegű monster truck kihívásra vágysz, próbáld ki a Turbo Monster Truck-ot a változatosság kedvéért. Még mindig egy monster truckot vezetsz ebben a flash játékban, de fel és le vezetsz a dombokon, miközben gömbökbe próbálsz belefutni, hogy pontokat szerezz. Bonyolultnak hangzik, de egyszerű játszani, és óráik elszórakoztat majd.