Netes Játékok » Sport Játékok » Minigolf
8.7 / 10 - 2190

Minigolf

Hozd el a minigolf élvezetét a saját otthonodba! Mindegyik játéknak megvan a saját kihívása mielőtt a labdát betudnád ütni lyukba. Próbáld meg átütni a labdát a szélmalom alatt vagy a vízen keresztül, ami nem olyan egyszerű, mint ahogy az hangzik. Biztos jól fogsz mulatni, bármelyik játékot is játszod!

Bár a golf szórakoztató és rememk néhány ember számára, a flash Minigolf játékok rajongóinak jó hírrel szolgálhatunk most. Csak körül kell nézned a legnagyszerűbb címek között, melyeket online játékra kínálunk. A műfaj csúcsjátékait szedtük össze gyűjteményünkben széles skálán mozgó játékstílusban. Ezekben a játékokban a beállítás a fontos, és időt tölthetsz vele, hogy felállítsd tökéletesen az ütést.
Igazán szeretjük, hogy annyi különböző pályán lehet játszani. Például a Minigolf III-ban 18 különböző lyukat kell játszanod, és még a labda színét is kiválaszthatod. Másrészről bár a Törpe Golf-ban szintén 18 lyuk van, a grafika egy kicsit különböző. A Office Mini Golf eddig egy másik kedvence ennek a kategóriának. Ha meg akarod találni a legjobb Minigolf flash online játékokat, csak körül kell nézned. Biztosan találsz itt valamit, amin megakad a szemed. Minigolfot nagyon élevezetes játszani a valóságban, de ha nem tudsz kimenni a pályára, még mindig jól szórakozhatsz, ha online, ingyenes játékainkkal játszol. Az egeret használod putterként, és így képes leszel felállítani a tökéletes lövést. Ha szerencséd van, egy ütésből megcsinálhatsz egy lyukat.