Netes Játékok » Iskolás Játékok » Micimackó
8 / 10 - 2626

Micimackó

Micimackó a leghíresebb és legaranyosabb medve a világon. A Micimackó könyvek már több mint 30 nyelvre le lettek fordítva! Malackának, Tigrisnek, Nyúlnak és Micimackónak szükségük van a segítségedre ezekben rabul ejtő flash játékokban. Segítesz nekik megoldani a problémáikat?

A Micimackó Flash játék kategóriánk minden korosztály számára tud valamit nyújtani. Az egyszerű kirakós játékoktól egészen az öltöztetős és sminkes játékokig van Micimackó játékunk mindenkinek. Bármelyiket játszhatod online és ingyen. Szeretni fogod ezeket a játékokat, mindegy, hogy Tigrisért rajongsz vagy a Micimackó csapat másik tagjáért. Ha egy mókás és egyszerű játékot akarsz kipróbálni, akkor nézd meg a Tigris Csúszós Puzzle-t. Ez a kis agy fejtörő egy kedvenc szereplőt tartalmaz a Micimackó univerzumból. Bár ez a játék nem nehéz, szerintünk minden gyereknek tetszeni fog, aki kedveli a műsort is.
Egy mókás öltöztetős divat játékért próbáld ki a Kismalac Öltöztetés-et. Bár ez a karakter nem mindenki kedvence, néhány gyerek megőrül a kis disznóért. Öltöztetőset játszani Malackával egy valóra vált álom lehet néhány gyereknek. Ez egy biztonságos és mókás játék a gyerekek számára. A Méz Gyűjtés-ben gyorsan kellesz mozognod, hogy elkapd az összes mézet. A játékmenet pofonegyszerű, de így is nagyon sok szórakozást nyújt mindenki számára, aki kedveli Micimackót. Összetudod gyűjteni az összes mézet a megadott idő alatt?