Netes Játékok » Verseny Játékok » Pimp My Ride
8.4 / 10 - 12393

Pimp My Ride

Szeva tesó! Hallottam, hogy szeretsz számítógépes játékokat játszani, így most már játszhatsz számítógépes játékokat az autóban ezekkel a Pimp My Ride játékokkal! Tiéd lehet a legmenőbb verda az utcán azáltal, hogy laptopot, vagy tv-t teszel az autódba.

Ha szereted a Pimp my Ride játékokat, jó helyen jársz. Sok különböző játékkal szolgálunk: van valamink minden típusú játékos számára. Nem mindenki kedveli ezt a típusú játékot, de azok, akik igen, nagyon szórakoztatónak találhatják járművük felszerelését annak érdekében, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Az off road járművektől (mint a monster truck) a kecses és elegáns utcai versenyautókig, mint pl. az Audi R8, sok különböző lehetőség közül választhatsz.
Az egyik legkedveltebb Pimp my Ride flash játékunk a Drag Versenyző 3 . Ebben az a szuper, hogy feltuningolhatod az autódat (egy dragstert), és versenyezhetsz is vele, ha ekészültél. Ez az, ami még szórakoztatóbbá teszi ezt a játékot. A tuningnak hatása lesz teljesítményedre a versenyen, úgyhogy ügyelj a részletekre! Két másik általunk javasolt játék a Pimp My Ride és a Pimp The Audi R8. Mindegy, milyen típusű versenyeket vagy autókat szeretsz, minden típusú játékos számára kínálunk valamit. Ha szereted tuningolni az autókat, hogy jól nézzenek ki, és jól teljesítsenek a városban és a versenypályán is, szerintünk imádni fogod az általunk kínált Pimp My Ride online játékainkat.