Netes Játékok » Kirakós Játékok » Memória Játékok
8 / 10 - 183

Memória Játékok

Próbáld ki ezeket a Memória Játékokat, hogy teszteld és akár javítsd is a rövid távú memóriádat. Mindössze annyit kell tenned, hogy párosítod az azonos képeket a legkevesebb lépés alatt. Győződj meg arról, hogy jól kivagy pihenve és, hogy erősen koncentrálsz, mert ezek a játékok csak az agynak szólnak!

Flash Memóriatréning játékaink fantasztikusak, mert segíthetnek memóriád feljesztéséebn miközben nem látszik többnek egy játéknál. Mi egy helyen állítottunk össze egy listát néhány Memóriatréning flash játék legjobbjaiból. Nézz körül, és meglátod, vannak-e olyan játékaink, amelyekkel játszani szeretnél.
Ha nem tudsz dönteni, próbáld ki kezdetnek a Alacsonytól Magasig 2-t. Ez a második a válogatásunkban, de nagyon szórakoztató és fejleszti a memóriádat. Egy másik népszerű játék a Memflex. Ebben számokra kell emlékezned, és meghatározott sorrendben kell megismételned őket. Bár könnyűnek hangzik, nagy kihívás lehet. Ez a játék segít a memóriád edzésében. Akik nem szeretik a számokat, ésszerűbb egy kicsit a Étel Memória 2-vel kezdeni. Csak légy óvatos, mert ettől a Memóriatrénig játéktól megéhezel. Érdekes dolog lehet tesztelni a memóriádat számokkal, és aztán továbblépni az ételek, alakzatok vagy valami más felé, és megfigyelni, növekszik-e megszerzett pontszámod. A sok nagyszerű flash online játék között biztosan találsz olyat, ami segít neked.