Netes Játékok » Iskolás Játékok » Memória
8 / 10 - 476

Memória

Próbáld ki ezeket a Memória Játékokat, hogy teszteld és akár javítsd is a rövid távú memóriádat. Mindössze annyit kell tenned, hogy párosítod az azonos képeket a legkevesebb lépés alatt. Győződj meg arról, hogy jól kivagy pihenve és, hogy erősen koncentrálsz, mert ezek a játékok csak az agynak szólnak!

Ha emlékszel rá, milyenek voltak gyermekkorod Memória játékai, és olyasmit keresel, ami egy kisgyereket elszórakoztat egy kicsit, flash Memória játékaink gyűjteményének online játszható játékai biztosan izgalomba hoznak majd. Átfésültük az egész internetet, hogy megalkossuk a kategória legeslegjobb játékainak listáját. Nem számít, hány éves vagy, egy kis kihívást találsz ezekben a játékokban.
Kisebb gyerekek kezdhetnek a Gyorsválasztás-sal, amely a kisgyerekek gondolkodásmódja szerint készült. Két mási jó eleme ennek a kategóriának a Smiley Memory és a Micimackó Memória. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy szórakozni fogsz. Mindig hasznosak azok a játékok, amelyek segíthetnek a gyerekek memóriájának fejlesztésében, különösen fiatalabb korban. Míg néhány online játszható Memória flash játékunk a klasszikus kártyajátékra épül, addig néhány online játszható variáció egy kis csavart rejt az eredetihez képest. Néhány újabb Memória játék még szórakoztatóbb, mint az eredetiek. Ha elkezdesz egyet, és nem tetszik, ahogy működik, bármikor visszajöhetsz erre az oldalra és kipróbálhatsz egy másikat.