Netes Játékok » Iskolás Játékok » Oktató Jellegű Játékok » Matematikai Játékok
7.9 / 10 - 121

Matematikai Játékok

Keresed az igazi fejtörőt? Akkor megtaláltad a megfelelő helyet. Van játékunk minden matek kedvelő számára, akár legyen az könnyű vagy egy csöppet nehezebb.

Az oktatás szórakoztató lehet! A játékok a Flash matematika játék szekciónkban ezt az állítást bizonyítják. Minden olyan játékos számára aki szereti a matematikai, számokkal teli vagy fejtörős játékokat, nagy szórakozást fognak nyújtani. Minden korosztály számára van valamink, és az összes játék ebben a kategóriában ingyen játszható, ami szerintünk még növeli az élvezetet. A sok különböző nehézségű játék között a Math Butterfly mindenkinek kínál valamit. Nem számít, hogy jelenleg mennyire vagy jó matekban, akkor is tetszeni fog valami ebben a játékban. Játszás közben, szinte biztos, hogy javulni fognak a matematikai képességeid!

A Maze And Math-ban a matematikát és a számokat kell használnod annak az érdekében, hogy átjuss a labirintuson és a szinten. Ahogy továbbjutsz, a játék egyre nehezebb lesz és lassan lehetetlen is. A számok rajongói kedvelni fogják ezt a játékot. A matek és a számok izgalmasak lehetnek! A Battle Math-ban matekot kell használnod az ellenség legyőzésére, még azelőtt, hogy átvenné a hatalmat a világ felett. Rajongani fogsz ezért és a több játékért ebben a kategóriában, ha szereted a Flash matek játékokat.