Netes Játékok » Kirakós Játékok » Match Shapes
9.2 / 10 - 641

Match Shapes

Puzzlezd magad végig ezekkel a forma egyezős játékokkal. A játék megnyeréséhez meg kell találnod az objektumok ikerpárját. Ez nagyon egyszerűnek tűnhet, de egy csöppet nehezebb mind azt gondolod!

Ha egyszerű fejtörő játékok után kutatsz, akkor a Flash párosítsd a formákat játékaink biztos nagy sikert aratnak nálad. Néhány játék nagyon egyszerű, de a többi egy kicsit összetettebb és nagyobb kihívást jelent. Bármelyik párosítsd a formákat játékunkat ingyen és online játszhatod. A Gravitime-ben a gravitáció erejét használod a golyók összehúzására. A gravitáció sugarával kell párosítanod az egyszínű golyókat, amelyek így eltűnnek. A játék korai szakasza elég könnyű, de idővel egyre nehezebb lesz. Nem mindenki tudja kitisztítani az összes szintet.
A Tropical Swaps játékban állati formákat kell párosítanod a pontszerzéshez és a játék megnyeréséhez. Nagyon egyszerű viszont nagyon addiktív is. Tetszeni fognak a játékok ebben a kategóriában, ha szereted a forma párosító Flash játékokat. Ki kell pucolnod a pályát a Magic Links játékban az idő lejárta előtt. Formák párosításával csinálhatod ezt meg. A szabályok egy csöppet összetettek, viszont pár kör után hamar rájuk jössz és képes leszel a legmagasabb pontszámot is elérni.