Netes Játékok » Asztali Játékok » Mastermind
7.6 / 10 - 548

Mastermind

Megtudod fejteni a kódot ezekben Mastermind Játékokban? Teszteld le a logikus gondolkodásodat ezekkel a klasszikus játékokkal. Mindössze annyit kell tenned, hogy megfejted az ellenfél megfelelő színvilágát, bár ez egyszerűen hangzik szükséged lesz minden erődre, hogy megverd a játékot!

Meg tudod fejteni a kódot? Online játszaható Lángész flash játékaink póbára teszik az agyadat. Néhány a kezdeti feladványok közül könnyű, de ahogy haladsz előre a játékokban, egyre nehezebbé válnak. Csak a legjobb játékosok lesznek képesek eljutni a játékok legvégéig. Megtalálható nálunk a klasszikus verzió természetesen, de vannak tematizált játékvariációink is, melyeket játszhatsz.

Például a Mesteri Elme (Harry Potter) az azonos nevű sikerkönyveken és filmeken alapszik, míg a Szépség egy népszerű rajzfilmre épül. Egy kicsit nagyobb kihívásért próbáld ki a Mooble-t. Óvatosnak kell lenned, mert ez addiktív. Sok időt eltölthetsz a legmagassb pontszám megszerzésével. Ne mondd, hogy nem figyelmeztettünk! Flash Lángész játékaink joggal népszerűek, nagyon szórakoztató újra és újra játszani őket, ahogy megpróbálsz fejlődni. Gyakorlással folyamatosan fejlődhetsz. E klasszikus számítógépes játék rajongói számára csodálatos lesz ingyen online játszani. Ezek a fejtörők gondolkodásra fognak sarkallni.