Netes Játékok » Kaland Játékok » Máriós Játékok
9.3 / 10 - 3390

Máriós Játékok

Én vagyok az, Márió! Játssz Márió fantasztikus világában az online Márió játékokkal. Játszd a klasszikus platform játékot, vagy versenyezz motorkával. Még jetskivel is versenyezhetsz. Több órányi szórakozás vár rád!

YokoYoko
82%
Azoknak, akik emlékeznek a klasszikus platformer játékokra a régi időkből, ennek a kategóriának a játékai mosolyt varázsolnak majd az arcukra. Ha vágyakozva emlékszel a konzoljátékokra vissza, akkor szerintünk imádni fogod ezeknek a legjobb Márió-stílusű flash játékoknak némelyikét ebben a kategóriában. Az oldalnézetes játékok még mindig igazán népszerűek, mert a játékmód gyors és vad, de mégis szükség van stratégiára, valamit jó kéz-szem koordinációra.
A rengeteg nagyszerű játék közül javaslunk néhányat. Először is a Mario Boxing egy nagyszerű POV boxjáték. A szabályok egyszerűek, de rabul fog ejteni a játék, ahogy megpróbálod kitütni ellenfeled. Egy másik nagyszerű játék a Super Mario Cross Game. Eben egy dirtbike-kal versenyzel, miközben megpróblász átjutni az akadályokon. Be tudod fejezni a versenyt az első helyen? Ha szereted az oldalnézetes ugrós-futós flash játékokat, akkor csak nézz körül, és meglátod, hogy mi összegyűjtöttük a lehető legjobb játékok némelyikét. Ha régistílusú játékos vagy, akinek hiányzik hogy a TV előtt ülve órákig próbálja megtalálni a titkos szinteket az olyan játékokban mint a Márió, akkor imádni fogod a válogatás néhány játékát.