Netes Játékok » Asztali Játékok » Mahjong
9.1 / 10 - 9203

Mahjong

A Mahjong egy nagyon népszerű Kínából származó társas játék. Állítólag a kínai filozófus, Konfuciusz fejlesztette ki ezt a játékot több mint 2500 évvel ezelőtt! Most már játszhatod itt is, online. A különböző témák és stílusok segítségével ez a klasszikus játék folyamatosan szórakoztatni fog.

Mahjong flash játékainkkal nagyszerűen élvezheted ez az ázsiai klasszikus stratégiai játékot. Bár a játék szabályai egyszerűek, ha a csempék mögé nézel, látni fogod, hogy sok stratégiára van szükség ahhoz, hogy megnyerd a játékot. Akár a számítógép ellen játszol, akár emberek ellen szerte a világon, szerintünk nagyszerű időtöltésnek találod majd ezeket a videojátékokat.
Kezdetnek játszhatnál a Mahjong Tower-rel. Ez a változat rengeteg személyreszabható lehetőséggel rendelkezik. Egy kis változatosságként próbáld ki a Mahjong Alchemy-t, ami egy tematizált Mahjong játék. Ha egyik sem hangzik jól, még mindig kipróbálhatod a Állatka Összekötés-et, ami egy egyszerűbb verziója ennek a játéknak, és különböző macskákat ábrázoló csempékre épül. Akár játszottál már flash Mahjongot korábban online, akár valami újat keresel, szerintünk találni fogsz olyat ezen az oldalon, ami tetszik. Sok időt töltöttünk e stratégiai csempejáték legeslegjobb példányainak összegyűjtésével. Annyit játszhatsz, amennyit csak akarsz, ingyen. A legjobb az benne, hogy nem kell rendet raknod a végén, és új játékot kezdhetsz, amikor csak játszani akarsz.