Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Fizikai Játékok » Mérleg
8.8 / 10 - 7176

Mérleg

Forgass és halmoz formákat és próbálj tökéletes egyensúlyt elérni ezekben a fizikai játékokban! Építsd a tornyodat magasabbra és magasabbra, és győződjön meg róla, hogy nem omlik össze. Megvan a biztos kéz ami szükséges, hogy befejezhesd ezeket a kiegyensúlyozó játékokat? Tudd meg most!

Mérnöki jártassággal rendelkezel? Jó vagy a virtuális elemek egyensúlyozásában? Flash Egyensúly játékaink gyűjteményével tesztelheted, mennyire. Néhány játéknak toplistája is van, ahova felírhatod nevedet, ha eléred a legmagasabb pontszámot. Tényleg jónak kell lenned fizikából, hogy fogást találj ezeken a játékokon, de meglehetősen addiktívak lehetnek, ha már tudod, mit csinálsz.
Milyen magasra tudod felépíteni a tornyodat vagy szerkezetedet? Ez az a kérdés, amire választ kell adnod. Az építés könnyűnek tűnik - valójában az is -, de a fizika ezekben a játékokban tényleg próbára teszi a képességeidet a virtuális elemek egyensúlyozásában. A két legnépszerűbb játékunk a Super Stacker 2 és a Tower Blaster. Ha tényleg kihívásra vágysz, javasoljuk, hogy próbáld ki a Totem Destroyer-t. Egy totem van egy rakás tégla tetején. A cél az, hogy eltávolíts annyi téglát, amennyit csak tudsz, anélkül, hogy a totem leesne. Mint a többi Egyensúly flash játékban, minél messzebbre jutsz a játékban, annál inkább nehezednek a szintek. Megvan benned a képesség arra, hogy elkerüld a ledőlést? Itt az ideje, hogy kitaláld!
GenGen
83%