Netes Játékok » Iskolás Játékok » Looney Tunes
8.1 / 10 - 2792

Looney Tunes

Hé... mizu kutya? Ki ne emlékezne erre a híres mondatra az egyik leghíresebb rajzfilmfigurától valaha, Bugs Bunnytól? Most játszhatsz vele vagy a barátaival ebben a vidám Bolondos Dallamok játékban!

Ha Looney Tunes flash játékokról van szó, nálunk megtalálhatod a létező legjobbakat. Ebben a kategóriában sok olyan játékot találsz, amely a klasszikus razfilm általad ismert és szeretett karaktereire épül, de más, ehhez hasonló játékunk is van, ami talán szeretni fogsz. A jó hír az, hogy ezek ingyenesen játszhatóak online, így nem kell amiatt aggódnod, hogy költségekbe vered magad, csak hogy néhány videojátékkal játszhass.
Mivel olyan sok nagyszerű videojátékunk van ebben a kategóriában, talán nem is tudod, hol kezdd. Ebben az esetben azt ajánljuk, válaszd a Taz Rugby-t. Ebben a nagyszerű flash játékban Taz rögbit játszik. Furcsán hangzik egy kicsit? Várj, amíg elkezded a játékot! Ha el tudsz jutni a játék végéig minden gond nélkül, akkor elérheted a legmagasabb pontszámot. A Tweety Díszítsünk és a Tweety Ócean Tísztítás két másik Looney Tunes online, ingyenesen játszható flash játék. Ha van egy kis szabadidőd, és van kedvenc rajzfilmkaraktered, biztosan találsz valamit ebben a kategóriában. Mi megkeressük a legjobb játékokat, hogy te több időt tölthess játékkal, és kevesebbet a jó játékok felkutatásával.