Netes Játékok » Klasszikus Játékok » Lemmings
8.1 / 10 - 2090

Lemmings

A Lemmings egy szórakoztató kirakós játék, ahol minden szinten el kell vezetned a Lemmingeket a kijáratig. Hozzárendelhetsz speciális készségek az egyes Lemmingekhez, amivel segíthetsz megmenteni az életüket. A szintek nehezebbek és nehezebbek lesznek, úgyhogy győződjön meg róla, hogy készen áll. Sok szerencsét szerencsétlenek irányításával!

Lemming játékaink gyűjteménye izgalomban fog tartani ezeknek az online ingyenesen játszható játékokban rejlő sok lehetőséggel. Az ilyen típusú játékok alapelve egyszerű. Követőidnek együtt kell dolgozni, hogy együtt teljesítsétek a szintet. Bár a kezdeti szintek könnyűek, a játékok fokozatosan nehezednek, ahogy haladsz előre. Mindig egy újabb kihívás vár rád.
A Wooglings stratégiai játékban az erdő teremtményeit kell átvezetned a képernyőn a biztonságba. A kezdő szinteket viszonylag egyszerű teljesíteni, a játékok egyre nehezebbé válnak, ahogy haladsz előre. Nem sokan képesek eljutni a játék végéig, úgyhogy a legjobbak közé sorolhatod magad, ha sikerül. Két másik nagyszerű Lemming játék a Snail Bob és a All We Need Is Brain. Nem számít, melyiket választod, csak annyit kell tenned, hogy körülnézel, és meglátod, mi a legviccesebb, online ingyenesen játszható Lemmings játékokat válogattuk össze. Akár játszottál már ilyen jellegű játékkal korrábban, akár ez az első alkalom, szerintünk képtelen leszel megállni átjutni csak még egy szinten.