Netes Játékok » Csajos Játékok » Lakberendezős Játékok » Szobarendezés
9.4 / 10 - 6990

Szobarendezés

Díszítsd fel a szobádat ezekben a szórakoztató játékokban. Próbáljon ki valami újat, hogy a szobád csak a saját stílusodat képviselje. Fesd le a falakat, cseréld le a kanapét, és netán szükséged van egy nagyobb ágyra is? Kipróbálhatod itt, mielőtt kipróbálnád a saját szobádban, vagy csak játszhatod mókából is!

A szobaberendezős Flash játék kollekciónk a legjobbak közé tartozik, játékok amiket ingyen játszhatsz online. Nem számít milyen az ízlésed, biztosan találsz olyat, amelyik hozzád illik. Ezek a játékok nincsenek akcióval és kalanddal felfűtve, de órákig elszórakoztatnak az biztos. A legjobb az egészben, hogy az összes online és díjmentesen játszható. A Új Szobám 2 játékban az a cél, hogy a legmenőbb törzshelyet hozd létre a barátaidnak. Ahhoz, hogy ezt elérd, fel kell díszítened a hálószobádat különböző tárgyakkal. Amikor készen vagy, nézz körbe a szobádban és csodálkozz a szép alkotásodban a lakberendező ismereteidnek hála.
Egy még keményebb kihívás érdekében egy kisebb helyet is berendezhetsz a Design your own Locker-ban. Mégis ez a lakberendezős játék is jó szórakozás. Ha befejezted a szekrényed berendezését, akkor újra kezdheted a semmiből és egy másik ötlettel állhatsz elő. A klasszikus baba rajongóknak a Barbie Pink Room fog sok örömet okozni. Egy szobát kell berendezned Barbiehoz kapcsolódó anyagokkal és dekorációkkal. Néhány lány majd biztos megőrül ezért a játékért, órákat és órákat eltöltve a legjobb design megtalálásával.