Netes Játékok » Kirakós Játékok » Labirintus
8.4 / 10 - 241

Labirintus

Találd meg a kijáratot ezekben a Labirintus Játékokban. Lehet, hogy végig kellesz kutatnod a kirakót vagy legyőznöd pár ellenséget, de biztosan megéri. Az összes játék elképesztő.

Megtalálod a kiutat egy labirintusból? Flash Labirintus játékaink gyűjteményével most kiderítheted, hogy mennyire lenne egyszerű megtalálnod a kiutat. Többségükben sok a rejtvény, amelyeket meg kell fejtened, hogy folytathasd utadat a végéig. Ettől válik a játék olyan szórakoztatóvá. Ezek a játékok megfelelnek a rejtvényjátékok és fejtörők kedvelői elvárásainak.
Próbáld ki a Ádám És Éva-ot, ha valami egyszerűt és vicceset keresel. A játékmenetet könnyű megérteni. Egy kicsit bonyolultabb játékank a Ninja Painter 2 -t vagy a Blobbing Around-ot ajánljuk. Mindkettő egy kicsit mást kínál, mint a Labirintus játékok műfaja. Bármelyiket is játszod, szerintünk jól fogsz szórakozni, míg megpróbálsz A-ból B-be eljutni a lehető legrövidebb idő alatt. Nem könnyű megtalálni a legjobb flash játékot a labirintus befejezéséhez, de időt szántunk rá, hogy felkutassuk a legjobbakat. Akármelyiket is választod először, szerintünk ki akarsz majd próbálni többet is ezekből a rejtvényjátékokból, ha már egyszer befejezted az elsőt. Készülj fel rá, hogy el fogsz tölteni egy kis időt ezekkel a fejtörőkkel. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy kijuss a labirintusból?