Netes Játékok » Sport Játékok » Labdarugás » Labda Dekázás
8.3 / 10 - 11224

Labda Dekázás

Ezekkel a rugdosós játékokkal gyakorolhatod a rúgás képességeidet. Ne engedd, hogy a labda a padlóra essen, mielőtt az ellenfeléé leesik. Légy óvatos, ez egyszerűen hangozhat, de az ellenfeleidet egyre nehezebb lesz legyőzni!

A foci- és sportrajongóink nevetni és ugrálni fognak örömükben legjobb flash Felrúgás játékainkkal. Összeraktuk a kategória csúcsjátékait, és itt vannak mind, egy helyen. Ha megtalálod azt, amelyikkel játszani szeretnél, csak el kell kezdened. Nem kell fizetned egyik flash ingyenes olnine Szabadrúgás játékunkért sem.
A kezdéshez válaszd talán a Szuperfejesek-t. Ebben Stant játszod, és csak a fejedet használod ahhoz, hogy beletalálj a labdával a kapuba. Ahogy fejlődsz, egyre több labdát kapsz, ami megnehezíti a dolgodat. Lépést tudsz tartani, és képes vagy a fejedet használni (szó szerint), hogy betalálj a labdákkal a kapuba? Nehéz megszerezni a legmagasabb pontszámot ebben a játékban. Másik két általunk ajánlott Felrúgás játékunk a EK Fejek és a Légi Tenisz. A büntetőrúgás köré épülő játékaink okkal népszerűek: nagyon szórakoztató játszani őket. A téma sok különböző variációjával mi minden típusú játékosnak kínálunk valamit. Nem számít, hogy mit szeretsz, szerintünk találsz majd valamit, amivel a boldogságot kergetve töltesz majd el egy kis időt.