Netes Játékok » Ügyességi Játékok » Labda Ugr
8.4 / 10 - 759

Labda Ugr

A játékok amiket itt találsz mind nagyon különbözőek. Az egyetlen dolog ami közös bennük az az, hogy labdát tartalmaznak, és ez a labda pattog. Ennyi nem volt elég? Kezdd el a pattogtatást most!

NookNook
82%
Egy labda pattogtatása nem hangzik túlságosan szórakoztatónak, de Labdapattogtató flash játékaink talán megváltoztatják a véleményedet. A legjobb bennük, hogy mindegyik ingyenesen játszható. Órákig szórakozhatsz anélkül, hogy egy fillért is költenél az online játékra. Jól hangzik? Az olyan játékokkal, mint a Shuffle, a Bubble Guinea Pop és a Shuffle Next, pattogó labdák viharában találhatod magad.
PyroPyro
81%
A fizika és a geometria megfelelő ismerete igazán segít, amikor ezeket a játékokat játszod. Ezek nem a tipikus fejtörők, de úgy gondoljuk, hogy sok játékos szeretne majd eljutni a végső szintre, hogy felírja nevét néhány játék toplistájára. Lehet, hogy őstehetségnek bizonyulsz abban, hogy úgy pattogtasd a labdákat, hogy elérd a következő szintet. A legjobb flash játékok azok, amelyek órákra lefoglalnak anélkül, hogy tudatában lennél az idő múlásának. Bármelyik Labdapattogtató játékot is játszod, meglátod, mennyire igaz ez az állítás. Ne hibáztass bennünket, ha elfelejted megetetni a halakat, mert labdákat pattogtatsz és szinteket próbálsz teljesíteni. Ezek a játékok addiktívak néhány ember számára.
RongRong
76%
PelPel
75%